Itt az Ideje, hogy Hajátalakításon Essen át

 

Bizonyára tudja, azt a tini időszakot, amikor a kicsi lányból egyik napról a másikra egy gyönyörű bálkirálynő válik? Nos, jelenleg élete filmje zajlik, és a hajának is felfrissülésre van szüksége. A haj átalakítása egyike azoknak a lényeges élettapasztalatoknak, amelyeken minden lánynak át kell mennie ahhoz, hogy meglássa, milyen különbséget okozhat a világában csupán egy ilyen egyszerű dolog, ami megkönnyítheti az önbecsülését és azt, hogyan látja magát.

Jelek, amik arra utalnak, hogy szükséged van az átalakításra

 Ha már nem is emlékszik arra, mikor volt utoljára hajvágáson: Sok embernél (ideértve engem is) hónapok telnek el, anélkül, hogy levágatná a haját, és így megmarad ugyanannál a hajstílusnál hosszú ideig. Tehát, ha nem emlékszik az utolsó alkalomra, amikor fodrásznál volt, vagy amikor utoljára vágta le a haját, és új stílust próbált volna, akkor tényleg meg kell fontolnia a haj átalakítását.

Minden Egyes Nap ugyanolyan frizurát visel: Igen, a frizurát, amely tökéletesen illeszkedik a stílusához, kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe, hogy megtalálja és hogy ezt minden nap fenntartsa, összehasonlíthatatlan. De ugyanolyan stílust vagy lófarkat kötni minden nap (vagy bármilyen más stílust, amit csinál), unalmas. Igen! Így van! Tehát itt az ideje, hogy kijöjjön a megszokott hétköznapokból, és valami újat próbáljon ki.

Bármilyen hajváltoztatási kísérlet kudarcba fullad: Tudom, hogy milyen érzés, ha órákat tölt a YouTube-on tökéletes frizura után keresve, de sajnos rájön, hogy több kísérlet után sem tudja megcsinálni. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a jelenlegi fodrásza nem a legjobb a szakmában, és itt az ideje, hogy egy kicsit megváltoztassa a dolgokat.

Néhány módja annak, hogyan tudja megváltoztatni a haja stílusát 

Legyen Rövid

Néhányan elpirulhatnak, mások megbámulhatnak. Pontosan ez az, amiért a rövid haj a legdrasztikusabb módja a haj átalakításának. Ha hosszú haja volt egész életében, akkor valószínű, hogy a vége elkezdett töredezni, szálkásodni, és élettelenné válni. Ezért a vágás és a rövid hajvágás érdekében nemcsak újra teltebb, hanem segítenek, hogy egészségesebb is legyen a haja.

A rövid haj formázásakor a lehetőségek végtelenek. Lehet, hogy egy imádnivaló rövid sünis lesz, vagy bevetheti fáradhatatlan vágyát, és egy merész pixie-t választ majd. Az alulvágás is egy módja annak, hogy úgy nézzen ki, mint egy punk rock. De ha egy érettebb és professzionálisabb stílust akar csinálni, akkor egy hosszú szögletes stílus tökéletesen megfog felelni. Csak győződjön meg róla, hogy hosszasan végig gondolja az összes lehetőséget, és így választja ki azt a stílust, amely jól fog menni az arc alakjához és textúrájához.

Legyen Hosszú 

Elmúltak már azok a napok, amikor valójában meg kellett növesztened a hajad ahhoz, hogy hosszú hajat kapj. Isten áldja meg a hajhosszabbítás feltalálóját, mert a hosszú haj elérése egyre könnyebb. A hajhosszabbítás olyan mágia, mint a varázslat, és a haj, amire vágyik, hogy úgy nézzen ki, hogy ó-micsoda-nő. Ha hosszabb távú stílust szeretne, akkor tartós hajhosszabbításra is sor kerülhet valódi emberi hajjal, ami pár hónapig tart. Ha azonban csak néhány különleges alkalomra szeretne hosszú hajat, akkor ideiglenes csatos póthaj bővítményeket kaphat, amelyeket Ön is felhelyezhet. 

A hajátalakítás, ha rendesen történik, valóban megváltoztathatja az életét az önbizalmának növelésével, és bebizonyítja, hogy jó megjelenése van, és annyi hatalma, amennyit csak akar. Készen áll arra, hogy átformálja a haját? Írjon kommentet és tudassa velünk, hogy a fent említett módszerek közül melyiket fogja alkalmazni!

Ajánló
Kommentek
  1. Én